Obrt za računalne usluge „Toner servis“ specijaliziran je za obnovu tonera, te servis i održavanje pisača, a uspješno posluje već 16 godina.

Poslovna filozofija ove tvrtke je koncentriranje 25 godišnjeg iskustva i znanja u ovom poslu na samo jedan cilj – uspješno obnavljanje toner kaseta za laserske pisače.

Garancija na kvalitetu i trajanje obnovljene kasete je do predviđenog ciklusa trajanja originalnog tonera.

Kupovinom naše usluge dobivate tonere odličnim omjerom cijene i kvalitete što je posebno vidljivo u kolor segmentu.

Kvalitetan repromaterijal

Ono što je najvažnije u ovom poslu je kvalitetan repromaterijal, dobar izvor praznih originalnih neobnavljanih tonera, te znanje radnika o specifičnim problemima na određenim modelima tonera.

Testiranje kvalitete svakog obnovljenog tonera

Koristeći samo najkvalitetniji repromaterijal, te mijenjajući čipove na tonerima koji zahtijevaju izmjenu, uz testiranje kvalitete ispisa svakog obnovljenog tonera, osiguravamo bezbrižnost kupaca naručenih tonera.
testni printeri

Za razliku od proizvođača i distributera jeftinih zamjenskih tonera koji proizvode nove plastike (kućišta tonera), te ne preuzimaju stare kasete, mi nudimo vrhunsku uslugu, a korisnik istovremeno daje svoj doprinos smanjenju teško razgradivog materijala.

Dostava u krugu grada Zagreba uključena je u cijenu, a troškove slanja poštom ili kurirskom službom dijelimo sa korisnikom.

Ne zaboravite: obnavljanjem tonera štedite novac, smanjujete odlaganje teško razgradivog materijala, te sudjelujete u gospodarskom jačanju zamlje, jer kupovinom originalne ili kompatibilne kasete iz uvoza veći dio vašeg novca ostaje izvan zemlje, a problem nagomilavanja nove plastike ostaje.

UPOZORENJE:

Ne nasjedajte na jeftine zamjenske tonere iz velikoserijske proizvodnje, često je slučaj da je ispis loš i puno kraći od standardnog, a ušteda upitna.

Kod takvih zamjenskih kaseta za kolor laserske pisače, zbog loših i ne u potpunosti funkcionalnih čipova, te nekvalitetnog i neodgovarajućeg praha moguće su greške pri kalibracijama, posebno u kombinaciji sa originalnim tonerima.

Zato kupujte jeftinije i dobro, ali ne najjeftinije i loše.

IMATE PITANJA VEZANO ZA NAŠE USLUGE?

KUPUJMO HRVATSKO I DAJMO SVOJ DOPRINOS ZAŠTITI OKOLIŠA